Tankesmedjan
Movium

Bli Movium Partner

Publicerad: lördag 11 mars 2023

Senast ändrad: tisdag 18 juni 2024

För att bli Moviums partner måste du fylla i och skicka in formuläret nedan. När vi tagit emot och registrerat inskickade uppgifter får kontaktpersonen en bekräftelse och vi hälsar dig och din organisation varmt välkommen till Movium Partnerskap. I samband med det får också alla anslutna användare inkl. kontaktpersonen inloggningsuppgifter och kan komma igång med alla prenumerationer.

Den gemensamma drivkraften inom Movium Partnerskap är att öka kunskap och bidra till utveckling. Staden är vår gemensamma arena och våra olika ingångar till den bidrar till förbättrade samarbeten och ökad kunskap. Tillsammans kan vi förbättra levnadsvillkoren för både människor och växter i våra städer.

Allt detta får våra partners:

Organisationen

  • Har möjlighet att ansöka om aktivitetsmedel, och medverka i ansökningar om medel för samfinansierade forskningsprojekt
  • Får kontaktytor med SLU, Movium och branschen

Kontaktpersonen och anslutna användare

  • Får alla Moviums prenumerationstjänster (Tidskriften STAD, Movium Fakta, Movium Rådgivning, Movium Plantarum) samt Movium Forum
  • Får rabatt på Moviums kurser, seminarier och konferenser

Läs mer

Aktuella priser och mer information

Partneranmälan

Tack för din anmälan till Movium Partnerskap! Vi hanterar den så snart som möjligt och återkommer med ett mejl med information om vad som ingår och hur du får inloggning till vår hemsida.

Ett fel uppstod när formuläret skulle skickas.