Ute på dagis

Publicerad 1 januari 1997
Nyheter


Detta är rapporten från den forskning om utemiljö på dagis, som Patrik Grahn har aviserat. I tidningsartiklar har huvudresultatet presenterats: att barn som vistas mycket ute och har tillgång till natur på gården har bättre koncentrationsförmåga, mer utvecklad lek och motorik samt är friskare. I boken får vi veta hur forskarna verkligen gjorde och hur man kunde värdera utemiljöns betydelse. Projektet har varit tvärvetenskapligt.

P. Grahn, Fredrika Mårtensson, Bodil Lindblad, Paula Nilsson och Anna Ekman. . Stad & Land nr 145. Pris: 190 kr + moms och porto. Beställes hos Leif Olsson. 040/41 52 07, fax 040/46 08 45.

Kommentarer

Ute på dagis film

Hej!Jeg skriver min bachelor i pädagogik i Danmark. Emnet er udviklingen i naturbärnehaver. Jeg har bogen "ute på dagis" liggende her, men fand också informationer om en film med denne title.Er det muligt at köbe den i Sverige?Bedste hilsner IneJeg lemmner min emailadresse: ineke-anne.schweer@gmx.de 

Dvd

Det är väldig komplicerat att hitta dvden

Ute på dagis

Hej!
Jag skriver mitt examensarbete och skulle gärna vilja ha ett exemplar av er forskning. Skulle det gå att skicka en till mig?
/Camilla