movium.slu.se

Foto: iStock

Pressmeddelande

Publika parker och trädgårdar 2018

Publicerad 22 januari 2018

Innovativa attraktioner

Den 12 april, med Helsingborgs stad som värd, är det dags för 2018 års upplaga av konferensen. Årets tema är Våga testa nytt! Här erbjuds inspirerande föreläsningar, erfarenhetsutbyte och kontaktskapande mingel.

 

– I år handlar konferensen om att våga. Vi lever i en omvärld i ständig förändring och vi behöver alla fundera på hur vi utvecklar våra parker och trädgårdar på bästa sätt. Att testa nya lösningar är såklart lite skrämmande men om vi inte vågar försöka så lyckas vi inte. Jag ser verkligen fram emot att ta del av spännande exempel på nya lösningar från olika delar av världen, säger konferensens moderator Martin Hadmyr, stadsträdgårdsmästare i Helsingborg.

 

Tankesmedjan Movium har sedan 2008 tillsammans med Helsingborgs stad och Malmö stad arrangerat Publika parker och trädgårdar, där de båda städerna alternerat värdskapet.

 

Pressmeddelande

 

Högupplöst bild (pdf)

Kommentarer

samlingsplatser i det offentliga rummet

Jag har ett föreag som importerar elgrillar till Skandinavien. jag skall vara med på Alnarp den 20 aprill,men såg denna trevliga tillställning. har jag någon chans att medverka. Förra året var jag med på en stor konferans i Hälsningborg och sålde faktiskt en grill till staden. Jag har olika sätt jag kan bidraga på. Steka pannkakor till besökarna, visa pover point på inspirationsbilder från Sverige och Australien hur det kan se ut när man har byggt upp trevliga samlingsplatser med grillar. Såg att ni hade en man från Sidney, han vet mycket väl hur dessa fungerar, det finns nämligen 50000st av DAChristies bbq i Australien, och det har funnits i 50 år. Kontakta mig gärna. annsofie.saville@nwbbq.se

Sidor