Tankesmedjan
Movium

Tillfällig paus Movium partnerskapsprojekt våren 2024

Publicerad: fredag 8 december 2023

Text: Arbete pågår. Illustration.

I vår kontinuerliga strävan efter hög kvalitet och att generera forskningsprojekt med stor vetenskaplig höjd såväl som samhällelig nytta har vi beslutat att tillfälligt pausa SLU Tankesmedjan Moviums utlysningar om anslag för partnerskapsprojekt under våren.

Denna korta paus är nödvändig för att genomföra avgörande utvecklingsarbete som syftar till att skapa strukturer som kan främja ännu starkare samarbeten mellan SLU och våra partners och förbättra den övergripande kvaliteten på våra projekt, samt öka projektens potential till uppskalning. Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer resultera i ett mer effektivt anslagsprogram för SLU-forskare såväl som för Movium partners.

Vi välkomnar ansökningar igen till utlysningen den 15 oktober 2024. Notera att beslutet inte påverkar det tillgängliga beloppet för medel under 2024, utan kommer finnas tillgängligt vid utlysningstillfället till hösten. Vi kommer kommunicera i god tid vad som gäller för höstens utlysning. Vi ser fram emot er ansökan!

LINA BERGLUND-SNODGRASS