Student SLU

Träffa Movium på Landskapsingenjörsdagen i Alnarp den 6 februari

Publicerad 13 januari 2014

Hallå där, Felicia Eckersten! Varför ska man gå på Lingdagen, tycker du?

Det är ett bra tillfälle att knyta nya kontakter och få upp ögonen för vilka aktörer som finns inom branschen, såväl företag som kommuner och andra typer av verksamheter som arbetar med det gröna. Det är en stor blandning och spridning av verksamheter som gör att man har stor chans att kunna prata med personer som arbetar inom ens specifika intresseområde. Det är också ett tillfälle att prata jobb och examensarbete. Eventuella framtida studenter kan prata med nuvarande studenter som kan ge information, råd och tips. Vi bjuder på gratis föreläsningar och kunskap om Rain Gardens, utveckling av dagvattensystem samt kommunikation och ledarskap!

 

Vad kan man ha för nytta av att gå dit som professionell i branschen?

Till exempel för att hitta nya medarbetare bland studenterna och även samarbetspartners bland andra företag. Det är ett enkelt sätt att få upp ögonen för vad som är på gång i branschen och ett tillfälle att hitta studenter som skulle kunna skriva examensarbete om sådant som kan användas inom ens verksamhet.

 

Varför har ni valt vatten som tema i år?

Utveckling av dagvattensystem är ett aktuellt område för landskapsingenjörer. Det händer mycket på området både när det gäller gestaltning, teknik och hur miljöerna kan fungera för en biologisk mångfald. Fungerande dagvattensystem som kan hantera en allt större vattenmängd i våra tätorter blir allt viktigare när vi står inför miljöhot såsom ökad nederbörd. Ämnet förväntas vara aktuellt en lång tid framöver då det är en viktig fråga i samhället.

 

Movium kommer att vara på plats bland utställarna. Kom och träffa oss! Vi har med oss faktablad och tidskrifter och kan berätta vad som är på gång hos oss i vår.

 

Läs mer om Lingdagen här:

www.landskapsingenjor.se

 

 

Titti Olsson

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Filtered comments

  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

plain_text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Sidor