Tankesmedjan
Movium

Moviums nya hemsida

Publicerad: fredag 31 mars 2023

Två glas bubbel och dator med nya hemsidan. Foto.

Idag lanseras vår nya webbplats som är bättre, säkrare och enklare att använda. En del av arbetet med att ytterligare förstärka Moviums SLU-profil är vår nya logotyp som lanseras idag i samband med nya webben.

SLU Tankesmedjan Moviums förra hemsida har servat oss väl men under vinterns belastningsattacker mot svenska myndigheter drabbades även vi. Redan innan dess hade vi dock dragit upp riktlinjerna för en ny webblösning. Moviums nya webb är nu säkrare och byggd på ett sätt som ska göra det enklare att koppla ihop våra olika webbtjänster.

Alla våra partners och prenumeranter som tidigare haft inloggning till Movium behöver gå in på den nya webben och skapa ett lösenord. Ni kommer inom kort att kontaktas med information om hur det går till. Studenter och anställda vid SLU kan logga in med sin vanliga SLU-inloggning, precis som innan vinterns belastningsattacker. Om ni stöter på något på nya webben som inte fungerar som det ska, kontakta oss och berätta så att vi snabbare kan rätta till det.

Den nya webben kommer att se ut som SLU:s övriga webblösningar rent grafiskt, och vi kan enklare länka ihop Moviums sidor med andra SLU-sidor framöver. En del av arbetet med att ytterligare förstärka Moviums SLU-profil är vår nya logotyp som lanseras med webben. En av flera pågående processer för att tydligare knyta samman Moviums verksamhet med forskning, utbildning och miljöanalys vid SLU.

FREDRIK JERGMO