Tankesmedjan
Movium

Modiga stadsrum för Early Birds

Publicerad: fredag 16 februari 2024

Clemenstorget i Lund. Foto. Gif-animation.
Foto: Kristina Strand Larsson

I februari kan du anmäla dig med early bird-rabatt till konferensen Publika parker och stadsrum med temat MODIGA stadsrum.

Den gröna omställningen i alla dess aspekter kräver många svåra beslut. Vi som jobbar med stadsutvecklingsfrågor måste ha mod att testa nytt, att göra fel, att säga nej och att låta bli. Vi måste vara lyhörda för omvärlden och fortsätta att ligga i framkant.

Spara 500 kronor, anmäl dig senast den 29 februari. Vi har som alltid ett pärlband med bra nationella och internationella talare. Föreläsarna i år kommer från Danmark, Frankrike, Nederländerna, Sverige och Tyskland.

Kom till Lund den 18 april för inspiration och nya perspektiv, träffa branschkollegor, utställare och representanter från SLU Tankesmedjan Movium, värdstaden Lund och våra samarbetskommuner Helsingborg och Malmö.

Passa på att få vårkänslor i Lund redan dagen innan. Vi arrangerar en guidad stadstur och konferensmiddag i anrika Sten Bromansalen på Grand Hotel där du träffar föreläsare, arrangörer och andra konferensdeltagare. Vi har förhandsbokat hotellrum och ser fram emot att träffas i april, välkommen!

FREDRIK JERGMO

Konferenskoordinator

Konferensen Publika parker och stadsrum arrangeras för sextonde gången och är ett samarbete mellan SLU Tankesmedjan Movium, Malmö stad, Helsingborgs stad och sedan 2019, Lunds kommun.

Till anmälan och mer information >>